Blogg 100 – andra försöket

I dag fyller min vän Malin Trotzig år. Jag tillägnar det här inlägget till henne eftersom det är hon som har gjort den nya toppdesignen på min blogg.

Den har funnits där i ett antal månader, men jag har inte bloggat. Eller inte bloggat här ska jag säga, för jag skriver artiklar och perspektiv på Silicon Valley-bloggen varje vecka. Där fungerar bloggen som en bra plattform för att rama in att det jag skriver om kommer från Silicon Valley. Men jag har även annat att säga som passar bra för molsson.om.

När Malin, som jobbar som grafisk designer, gjorde om bloggdesignen här någon gång innan jul var jag sugen på att komma igång med bloggandet igen, men behövde något nytt att vila ögonen på för att få inspiration.

Malin och jag delar kontor i San Francisco och hon föreslog att vi skulle illustrera ett foto. Jag ville ha strecket med de olika färgerna. Det landade i en helt vit blogg med rödrosa länkar och en topp med lite färg och en bättre version av mig själv.

Så hade det inte kunnat bli utan Malin och det passar bra att ge en eloge till henne i dag på hennes födelsedag.

Stort grattis på födelsedagen Malin!

Med en ny fräsch design är jag redo att försöka få fart på bloggandet igen och tänkte återigen försöka utmana mig själv i min vän Fredrik Wass bloggutmaning Blogg100. Förra gången kom jag ”bara” till inlägg 39, den här gången planerar jag att komma längre.

Det kommer återigen att bli en blandning av jobb, personligt, San Francisco, Silicon Valley, journalistik och entreprenörskap med mera – i form av reflektioner, lästips, citat, tankar kring jobb och annat. Häng med!

– Det här är inlägg ett av 100 i bloggutmaningen Blogg100

PS. I och med att jag ligger nio timmar efter Sverige här tidsmässigt så kommer mina inlägg ibland att gå ut på ”fel” dag i Sverige. DS.

Foton ovan: Malin på kontoret och en kopp med mig själv som jag fick av Malin i julklapp.

5 reaktioner till “Blogg 100 – andra försöket”

    1. Hej Chris! Kul att du hittade hit. Ja, jag såg nu att Instagrams embedkoder inte stödjer mobilt. Nu har jag uppdaterat fotona så att de ska fungera i mobilen också.

      Gilla

  1. Kul, snygg blogg och grattis till nystarten! Ska följa dig här, ska tanka ner en ny bloggapp. Hoppas allt är bra! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: