Vi startar podd!

Kristin Heinonen och jag startar podd! 🎉 I “Vårt digitala liv” kommer vi att vrida och vända på vårt gemensamma favoritämne, nämligen hur teknik och digitalisering förändrar våra liv, vår vardag och våra vanor. Alltså hur teknik möter människa helt enkelt, i stort och smått. Vi kommer att nörda ner oss i allt från hur våra medievanor förändras under pandemin till varför det är knepigt att rulla ut mobilitetstjänster i vårt avlånga land, men vi är också nyfikna på att dyka ner i härligt komplexa områden som digitaliseringen av döden.

Vi har båda saknat att podda och med Kristins erfarenhet av trendanalyser, research för Dagens Media och The Conference och framtidstänk, och med min erfarenhet som teknikreporter och mångårig korrespondent i Silicon Valley så kommer det garanterat inte vara brist på ämnen!

Första avsnittet handlar om våra förändrade medievanor under pandemin (hej doomscrolling och binge watching). 📺 För att inte missa några avsnitt kan du prenumerera på vårt flöde i Acast eller lyssna direkt i Spotify 👂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: