Skattefest

SkattSöndag och dags för årets skattefest. När vi skattar här i USA fyller vi en lång rad uppgifter i ett megastort dokument som rymmer allt från hur mycket det var på våra konton i Sverige och USA in till sista öret per den 2013-12-31, hur många dagar vi var i Sverige förra året, hur många resor vi har gjort i hur många dagar, hur många dagar vi var i USA under 2011 (då bodde vi inte ens här!) och så vidare.

Min bokföring för 2013 är inte klar och det är precis vad jag vill ägna mig åt inför att jag ska åka hem till Sverige på torsdag och har hur mycket jobb som helst att göra innan dess. Bitter, nej inte då 🙂 Men jag måste säga att det finns roligare saker än bokföring och skatt.

– Det här är inlägg två av 100 i bloggutmaningen Blogg100

En tanke på “Skattefest”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: