En dag hos farmor

I dag har jag besökt farmor. Vi har pratat mycket, eller mest hon, och avhandlat livets väsentligheter. Hon berättar om alla runtomkring, jag slänger in några meningar här och där. Och ställer frågor, många frågor. Jag kommer att vara mätt i flera dagar, för hon göder mig med mat, desserter och kakor. Precis som det ska vara hos en farmor. Min kära farmor som fyller 87 år i sommar. Det är fantastiskt hur pigg och fräsch hon är ändå.

I morgon bär det iväg till Stockholm.

– 037 av 100 i ”Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: