Från ett tåg

Jag sitter och jobbar på tåget mot Stockholm. Jetlaggen har inte varit så farlig faktiskt, förutom att jag sover för lite då. I morgon börjar Webbdagarna, som jag ser mycket fram emot av många olika anledningar. Jag kommer att få jobba med mina fantastiska kollegor på Internetworld. Visserligen gör jag det på distans från San Francisco, men att få träffas IRL och på Webbdagarna slår högre. Jag har varit med på många Webbdagarna och sett eventet växa. Med hela 1 500 besökare den här gången blir det vårt största Stockholms-event någonsin. Det ska bli roligt att hälsa på och prata med gamla och nya ansikten, se Magnus ”in action” på scen och höra folk prata. Jag tänkte reflektera lite kring vad som skiljer sig mellan konferenser här i Sverige och i USA, och återkommer med det.

Kanske ses vi på Webbdagarna?

– 038 av 100 i #Blogg100

En tanke på “Från ett tåg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: