Det efterlängtade regnet

Det regnar och har gjort så i många dagar i sträck. Kalifornien jublar. Torkan har länge varit ett stort problem, men nu har vattenreserverna börjat fyllas på igen. Gräsmattorna och träden är återigen gröna och luften känns renare när det väl är uppehåll.

Jag äger knappt en regnjacka, än mindre har jag några stövlar här. För det har i princip inte regnat sedan vi flyttade hit för fyra år sedan. Jag har knappt upplevt regn här sedan jag började åka hit 2007, förrän nu i vinter. El Niño är här.

I går drog jag och Miranda runt i regnet hela dagen. Hon gillar inte särskilt att sitta i vagnen bakom regnskyddet, men jag får använda mig av olika tricks för att ändå få in promenader. När vi kom hem slocknade jag nästan samma tid som Miranda, vilket ledde till att det inte blev något inlägg här. Det blev inget alls av kvällen.

I dag regnade det igen och så mycket att det slutade med att vi tog bussen hem.

I morgon ska det regna igen.

– Det här är inlägg åtta av 100 i bloggutmaningen Blogg 100.

En tanke på “Det efterlängtade regnet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: