Oslo calling

Det gick visst inte så bra med Blogg100 och jag har kommit fram till att min utmaning får bli 100 inlägg (i varierande längd som ni hittills har sett), istället för att ett inlägg varje dag i 100 dagar i följd.

Det var en flygning över datumgränsen som ställde till det, då jag flög från San Francisco till Sverige torsdag-fredag. Tidigt lördag morgon tog jag bussen till Oslo för att hälsa på min bästis Anna som bor här med Hans och två barn. Nu sitter jag i deras soffa och väntar på att familjen ska bli klar. Just nu sker det en förhandling med fyraåringen om att ta på sig kläder. Jag inser hur långt jag är från en vardag med barn.

//instagram.com/p/lRfVmjsIvD/embed/

– Det här är inlägg sex av 100 i bloggutmaningen Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: