Mitt nya jobb

I höst börjar jag ett nytt jobb. Jag har fått chansen att jobba med Di Digital tillsammans med stjärnorna Daniel Goldberg, Josefin Jakobsson, Viktor Ström och Jack Werner. Det känns väldigt stort och fint.

Di Digital är en helt ny sajt som vi startar inom Dagens industri. Där ska vi bevaka teknikutveckling, startups och nätkultur, och jag kommer att rapportera härifrån Silicon Valley. Tyvärr innebär det att det inte blir någon fortsättning på Silicon Valley-bloggen på Svenska Dagbladets näringslivssajt, men jag är väldigt glad för de två och ett halvt åren jag har jobbat med näringslivsredaktionen. Nu är det dags för något nytt. Jag har tjuvstartat litegrann och är med i diskussionerna kring den nya sajten samt att det säkert blir lite rapportering även i vår. Annars är jag ledig med vår lilla tjej som snart är nio månader.

Vi ses på Di Digital i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s