Från ett plan

Det blev inget bloggande i går. Dagen gick för snabbt helt enkelt. Nu sitter jag på ett plan på väg till Frankurt, och ska sedan vidare till Göteborg. Där jag ska jag göra en blixtvisit för att träffa familjen innan jag åker vidare till Stockholm och Webbdagarna. Det blir också en dag på SvD Näringslivs redaktion, förberedelser för en ny hyresgäst i lägenheten och en del jobb. Och det blir fint att komma hem, om än kort. Jag får ta del av båda världar liksom.

Det här med att kunna surfa på planet är inte dumt. Jag måste erkänna att jag inte visste att det gick under den här flygningen, förrän jag satte på datorn och skulle svara på några mejl via Gmail offline. 20 dollar för att få tillgång till nätet känns överkomligt tycker jag.

– 035 av 100 i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: