Sverige i mars

I dag har jag bokat en resa hem till Sverige. Det blir en snabb sväng (även) den här gången, för att vara med på Webbdagarna i Stockholm. Jag tänkte också klämma in ett par dagar i Göteborg för att träffa familjen, och några dagar i Stockholm för att träffa vänner och förbereda för en ny hyresgäst i vår lägenhet.

Det blir bra att åka hem. Samtidigt kommer det inte finnas tid för att träffa alla jag vill, även om tidsoptimisten i mig tror det.

Ses kanske då!

Så här såg det ut på vägen från Arlanda i november när jag var hemma sist.

– 026 av 100 i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: