Om att springa – sju månader senare

Det är sent lördag kväll här i San Francisco. Min i går hemkomna jetlaggade man sover, och jag tänkte skriva några rader om det här med att springa.

Det var i slutet av juni förra året som jag skrev om det förra gången, under rubriken ”Frihet under fötterna”. Så känner jag fortfarande, men jag hade en paus från springandet i några månader på grund av olika anledningar och körde Pilates under tiden.

Nu är jag igång igen och har kommit några veckor in på en ny ”couch-to-5K”-app. Det är en metod som jag tycker funkar, där tiden för hur länge man springer i förhållande till går ökas upp för varje vecka.

För mig handlar det om att komma ut och röra på mig, och inte om att springa snabbt eller väldigt långt. Men det är väl bäst att jag ligger i lite för i maj är det Bay to Breakers här i San Francisco, som väl i och för sig mest är på skoj. Sedan kommer kanske min vän Frida och då vill jag kunna hänga med i hennes takt, eller i alla fall försöka! I morgon blir det en söndagstur.

Här, under Bay Bridge och längs Embarcadero, brukar jag springa.

– 025 av 100 i #Blogg100

En tanke på “Om att springa – sju månader senare”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: