Vad är väl en helg i New York…

…den kan vara trist och tråkig och….alldeles alldeles underbar. Blizzard Storm står i mellan mig och Björn, som jag inte har sett på tre veckor. Och förutom att jag saknar honom förfärligt mycket är det synd att jag missar en middag med goda vänner, en brunch med en annan vän och en del annat. Men det är helt klart ett lyxproblem att inte kunna flyga till New York när man vill. Det finns mycket värre saker som kan hända. Och nu får jag stanna hemma i San Francisco istället och jobba. Det är inte dåligt det heller.

– 016 av 100 i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: