Super Bowl var Beyoncés show

Ok, jag erkänner att jag inte är särskilt intresserad av amerikansk fotboll. Men bor man i San Francisco så finns det minst en anledning att titta ändå. Jag gav mig ut på en springtur ungefär när matchen startade, och kände doften av kycklingvingar i lägenhetskorridoren. Det var få bilar ute på gatorna, och en och annan i röd tröja på väg någonstans för att se matchen. På vägen hem sprang jag förbi flera barer med långa köer utanför, men det blev ju tyvärr ingen segerfest för 49ers.

Själv satte jag på tv:n här hemma i lagom tid till Beyoncés framträdande, och Destiny’s Childs reunion. Och vilken show det var!

Jag skrev några rader på Silicon Valley-bloggen om hur många tweets som gjordes under Super Bowl.

– Det här är inlägg tolv av 100 i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: