San Francisco-tips

Jag får ofta frågan om jag har några bra tips på vad det finns att se, göra och äta i San Francisco. Hittills har jag haft en lista i ett dokument, som jag har uppdaterat ibland och mejlat när någon frågar. Nu gjorde jag slag i saken och la upp den som en sida här på bloggen (ligger i toppmenyn). Jag har tänkt att göra det länge, men ibland krävs det en bloggutmaning!

Det finns mycket mer att tipsa om, särskilt nu som jag har bott här ett tag igen och hittat nya ställen. Jag har fyllt på med lite nytt, men det här är bara en start och jag kommer att lägga till saker allt eftersom.

(Fredrik Wass har också samlat sin tips till SF här)

– Det här inlägg fyra av 100 i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: