En ledig helg

Det har varit tyst här på bloggen i helgen. I fredags hade jag ett möte och en intervju, och det senare drog ut på tiden av olika anledningar. Vi hade redan planerat att åka till Lake Tahoe, där vi har varit över helgen, på eftermiddagen och planen blev då att jobba med en artikel och blogga därifrån när vi kom fram. Men helt enkelt var det så att hotellets internetuppkoppling inte fungerade, och de kunde inte starta om sin router för ingen som var där hade tydligen nyckel till det rummet. Varför kopplade hon inte upp sig via mobilen tänker du då kanske? Nej, det funkar tyvärr inte med amerikanska mobilabonnemang.

Det fick istället bli en ledig helg med skidåkning, sol och roligt häng med vänner. Det var ett tag sedan jag var ledig nu så det gjorde mig nog gott.

– 031 av 100 i #Blogg100

En tanke på “En ledig helg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: