Skapa nytt inlägg…

…står det ovanför det tomma skrivfältet. Och det förblir tomt för jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hade en tanke om alla ensamma hjärtan som inte har någon plats i dag. Eller om min kära morfar som inte är sig lik. Men det blev inte det, i alla fall inte i dag.

Det är ibland svårt att veta om jag ska vara personlig eller professionell här, och det har blivit lite både och. Men det var också det jag satte ut att göra när #Blogg100 började.

Jag inser att jag kommer behöva en tydligare plan för vad som ska stå här i fortsättningen, och kanske skriva några inlägg i förväg. Men just nu är det tre stora deadlines + en annan blogg som hägrar och då får den här bloggen inte riktigt plats. Jag kommer igen.

– 023 av 100 i #Blogg100

En tanke på “Skapa nytt inlägg…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: