Läget

I går var det tre veckor sedan jag flyttade till San Francisco. På ett sätt känns det mycket längre sedan. På ett annat som att jag nyss kom hit och bara är här på semester.

Jag har hållit igång sedan jag flyttade hit. Kört i gång Silicon Valley-bloggen, skrivit frilansartiklar för Internetworld, gått på ett antal event, träffat intressanta personer, träffat vänner och rört på mig. Men jag saknar mina kollegor och jag är inte van vid att jobba själv. Det är väl inte så konstigt efter att haft en redaktion att gå till i många år. Samtidigt är jag inte ensam för jag träffar folk varje dag och jag gillar verkligen mina uppdrag. Jag vänjer mig.

Jag vet egentligen inte var jag vill komma med det här inlägget, mer än att skriva som det är och känns just nu.

2 reaktioner till “Läget”

  1. Visst är det stor skillnad på att vara egen och att vara anställd!? Och det finns verkligen för- och nackdelar med båda, det ska gudarna veta, och jag förstår att det är en stor omställning. Men du kommer vänja det och det kommer bli bra, det är jag helt övertygad om! 🙂
    Det är så kul att se nya SvD-bloggen också, bra jobbat!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: