Nya numret av Internetworld!

I går kom nummer två av Internetworld i brevlådan. Annika af Klerckers omslagsbild på Lisa Knutsson Amatiello, som jag intervjuade till det här numret, blev riktigt bra i collageform.

Från och med förra numret har vi gjort om Internetworld. Det är min andra omgörning sedan jag började på tidningen hösten 2007. Den förra var med första numret 2008 då vi ändrade format till en mindre tidning med mer veckotidningskänsla, drog ner på antal sidor och ökade utgivningstakten. Då var det rätt, i dag är det något annat som gäller. Och jag tycker att vi har lyckats riktigt bra med att göra en tidning som verkligen är angelägen.

Innehållet i tidningen angår fler. Den är full av berättelser, människor, nyheter, nedslag, teman, guider och verktyg utifrån det vi bevakar på Internetworld – affärer på nätet som e-handel, digital marknadsföring, sociala medier, kommunikation och entreprenörskap.

Tidningen är nära dubbelt så tjock än tidigare och vi har gått ner i utgivningstakt. De längre reportagen har blivit fler och matigare, det finns kortare och längre intervjuer, temat – som för det här numret är webbhotell – har utökats och det har även guider och verktyg. Det finns fler krönikor i tidningar och plocksidor om prylar, trender och startups.

Känslan av tidningen är också annorlunda. Pappret, hur den luktar och känns när man bläddrar i den.

En tanke på “Nya numret av Internetworld!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: