Knytkonferensen Trollen och rollen

I kväll sitter jag och jobbar med programmet till Trollen & rollen – en knytkonferens om journalistik och sociala medier. Den 19:e november hoppas vi bli ett hundratal journalister och andra intresserade som samlas för att prata om journalistik och medier i förändring. Vi kommer att hålla till i Radiohuset i Stockholm.

Trollen och rollen är en unconference, en knytkonferens, där deltagarna står för innehållet. Just nu har vi 13 anmälda sessioner som kommer att handla om exempelvis journalistrollen i förändring, meddelarfrihet och meddelarskydd på nätet, databasjournalistik på SVT och hur man dammsuger nätet på information.

Det finns fortfarande platser kvar. Blir du nyfiken så kom!

Hashtaggen för konferensen är #trollenorollen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: