Tillbaka i San Francisco

Det är morgon i North Beach, San Francisco. Jag är här i 10 dagar för att jobba. Det känns fint att vara tillbaka, som hemma. Det var ju inte så längesen jag var här.

Den här gången hyr vi en lägenhet via Airbnb. Den visade sig vara riktigt bra och har en fantastisk utsikt, som jag tittar ut över nu från skrivbordet där jag kommer att sitta och jobba några av de närmaste dagarna. Men inte hela tiden. Jag har bokat några intervjuer och har precis skrivit ihop ett antal frågor till Rasmus Andersson, produktdesigner på Facebook, som jag träffar på torsdag.

Resten av dagen kommer jag att jobba med texter till Topp100 – listan över Sveriges 100 bästa sajter, som Internetworld utser varje år. I år verkar vara ett mellanår på webben. Vi premierar utvecklingskraft och interaktion och självklart ser vi en del av det i år, men har fått leta lite mer än vanligt för att hitta det som står ut.

En tanke på “Tillbaka i San Francisco”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: