Webbradion

The Jennie skriver en miniguide till svenska podcasts kopplade till webb och tipsar om Webbradion där jag var med i torsdags. David Svensson intervjuade mig om listan över Sveriges hundra bästa sajter, om vad vi gör på Internetworld och annat. Det är intressant att stå på andra sidan och vara den som svarar på frågorna istället för att ställa dem. Men jag har inte vågat lyssna på det själv än. En annan dag.

En tanke på “Webbradion”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: