Campet

En sak jag inte skrivit om än på Molsson är 24 hour business camp för drygt en månad sedan. Förra gången bevakade jag dygnet på Hasseludden, men i år var jag med. Vi behöver såklart också utveckla saker på Internetworld och jag såg 24hbc som ett tillfälle att få skapa något, på lånad tid utanför den dagliga verksamheten, som kunde vara bra för Internetworld och IDG. Och jag ville åka dit för att få ta del av den miljö jag upplevde fanns där förra året. Det är onekligen en speciell stämning i ett rum fullt med människor som jobbar med något de brinner för. Jag skrev om den stämningen efter förra gången. Då upplevde jag den som utomstående. På ett sätt gav det ännu större intryck för då gick jag runt och intervjuade flera av teamen. Den här gången var jag själv en av dem som satt koncentrerat och jobbade med mitt team. Vi kom långt, men inte ända fram och vi kommer att jobba vidare på vår iPhone-applikation DittEvent. Målet är att den ska vara klar i början av nästa år.

Jag bloggade under dygnet på Hasseludden och Johan Larsson sammanfattade några av våra tankar från campet. Björn Falkevik filmade alla presentationer och har du inte sett det än så är den timman verkligen sevärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: