Detta har hänt.

I fredags i förra veckan bloggade jag på Mindpark i följetongen av hundra mediehändelser under 00-talet. Jag skrev den 10:e posten om när Facebook friade till Sverige. Det går såklart att säga hur mycket som helst om det och att utveckla delar av det jag skrev om. Till exempel om Facebooks nedgång innan den andra Facebook-vågen som pågår just nu. Det var en rolig post att skriva och mitt premiärinlägg på Mindpark. Jag är med i bloggteamet och vi får se vad jag kommer att skriva om framöver. Här finns posten även som podcast på Listentoblogs.com.

I onsdags fick jag vara med i Joakim Jardenbergs internet-drömelva. Han har tagit ut ett lag – ett dreamteam – med internetfolk i Sverige. Lilla jag, bland män och en kvinna till (Annika Lidne). Vilken ära!

Idag är jag i Argentina. Jag är här i två veckor för att hälsa på familj och ha lite semester. Härifrån tänkte jag också bland annat göra en presentation för Geek Girl Meetup som är senare i oktober. Jag ska bara komma på vad det är jag ska prata om.

Efter Geek Girl Meetup blir det intraprenörskap på 24 hour business camp. Vi är ett team från Internetworld och IDG som ska vara med och bygga en app och sajt som är till nytta för tidningen och andra. Vi har spånat och kommit fram till en bra idé som jag snart återkommer till.

Det var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: