En arbetsplats

Ni vet den där känslan när man är en del av en arbetsplats. Och sedan när man inte är det längre.

Att verksamheten pågår utan en.

Jag vet att jag kommer att hälsa på redaktionen på Internetworld och IDG och känna så. Där går livet vidare. Kanske inte med samma människor, men ändå. Tidningar ska skickas och sajter ska uppdateras. Sociala medier-gruppen forsätter att ha möten.

Internetworlds redaktion är en plats dit jag gått i princip fem dagar i veckan i fyra och ett halvt år. En lång tid och där jag har jobbat längst under mitt yrkesliv.

Jag kommer att sakna mina kollegor, diskussionerna på redaktionen och allt runtomkring. Samtidigt är jag glad för allt det vi och jag har gjort och lärt mig. Känslorna inför att lämna det gamla ett tag står inte motsats till känslorna inför allt det nya jag ska göra nu. De nya sammanhangen. Den nya vardagen. Det jag kommer att rapportera om. Alla människor jag kommer att träffa och lyssna på och prata med. När jag kommer att kunna lägga ihop ännu fler perspektiv. Det ser jag fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: