Off the record

Det hände en intressant grej här på konferensen igår. I ett rum med säg 100 personer där minst hälften var journalister meddelade en moderator på scen inför en panel att den skulle vara ”off the record”. Det resulterade i en debatt på Twitter och fick efterdyningar i diskussioner under resten av dagen.

Det går i princip inte att säga så i ett rum fullt av journalister. Det visade sig tillslut att det handlade om att en person från Facebook, som satt i panelen, hade blivit tillfrågad att delta sent och inte haft tid att få godkänt från informationsavdelningen. Nu sa hon inget kontroversiellt, men likväl så twittrade journalister om vad som sas i panelen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: