SF och Reboot

Jag är i San Francisco. Vi sitter på ett kafé i Hayes Valley, där vi har hyrt en liten lägenhet, och har det riktigt bra. Det var över ett år sedan jag var här sist. Solen skiner och mitt hjärta är fullt av kärlek till den här stan.

Reboot var tänkvärt. Jag tänkte blogga lite mer om det här. Men tills dess så finns det bilder från konferensen på min Flickr.

http://www.slideflickr.com/slide/HxsPBtsa

Martin Källström på Twingly gjorde en video på Reboot med hoppande deltagare. Tänk vilken glädje hoppande människor kan sprida.

Micke Zackrisson har bloggat intressant från Reboot på Nätet. Och Niclas Strandh på digitalPR. Precis som Niclas skriver så kändes Reboot först lite tunt, men efterhand blev det bättre. Mycket bättre. Flera av talarna väckte nya tankegånger hos mig både under sina tal och efteråt i diskussion med andra deltagare.

——————————————————————————————-
Uppdaterat: jag har bloggat om Reboot på Internetworlds Digitala Affärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: