Prestationsprinsessorna

Det är sällan jag eldar upp mig i soffan framför min Mac. Visst jag diskuterar engagerat med den som sitter bakom Mac:en bredvid mig, tänker och analyserar. Men nu måste jag bara kommentera Ebba von Sydow vs. Linda Skugge. Jag tänker inte ta parti (usch va’ jag är tråkig jag vet), men jag måste ändå säga att jag håller med Ebba von Sydow om:
”Vad vet en sådan som Linda Skugge om mitt liv? Och vad ger henne rätten att se ner på det?”

Och gnällandet det gör ju Linda Skugge så bra själv.

Men det är väl som Deeped säger, att hon gör det för linkbait.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: